Smart Talk

Kommunicera smart

Tellit Mobilabonnemang

Tellit To Go är ett mobilabonnemang och en uppgradering för dina medarbetare som är på språng eller bara vill känna mer frihet. I abonnemanget ingår samtal, SMS och MMS i hela EU och finns i flera olika surfpaket. Funkar både i mobil och fast telefon!

Tellit Molnväxel

Tellits molnväxel håller ihop företagets kommunikation – både mellan medarbetare och ut mot kund. Tellit Team passar mindre företag medan Tellit All är mer anpassad för större organisationer. Missa inte ett enda samtal med vår molnväxel!

Med Tellits helhetslösning Smart Talk får du en sömlös telefoni som når alla. Svara i mobilen, i den fasta telefonen eller via datorn. Koppla, svara, flytta, chatta, hänvisa, synka och kommunicera mera – allt i en och samma app.

Features

Smarta funktioner i Smart Talk

Vem är ledig?

Upptagen, sjuk, på möte eller semester? Låt Smart Talk visa din status i appen med manuella och automatiska funktioner.

Håll ihop teamet

Samla teamets kommunikation i Tellit-appen. Snabbare än mail, smidigare än SMS och mindre påträngande än att ringa.

Koppla samtal rätt

Låt hela företaget äga er kundservice, eller koppla någon rätt på ett lätt sätt, med Tellits smidiga omkoppling.

Smartare inbox

Som din vanliga röstbrevlåda, fast bättre. Få dina meddelanden via e-post eller SMS och slipp ringa din egen brevlåda.

Svara som du vill

Ta samtalet direkt i mobilen, direkt från din dator eller varför inte på gammalt hederligt vis och med en fast telefon? Med Tellit har du kontrollen.

Automagisk telefonist

Låt inte dina kunder och leads gå ovetande. Ge alla som ringer besked om din frånvaro och återkomst med vår automatiska, men trevliga telefonist.

A nice offer

För dig och ditt företag

För oss på Tellit är varje kund viktig – därför sätter vi alltid ihop en lösning och avtal som passar dig och ditt företag. Vill du veta hur vår lösning kan få ditt företag att växa?

Fyll i intresseanmälan här så får du prata med en av våra experter.

Och vet du vad, vi följer alltid upp våra kunder och kollar att allt fungerar som det ska. För oss spelar det ingen roll om det är dag 1 eller 1001 – vi är där för att göra dig så nöjd som möjligt! 

OBD

Kopplas enkelt in i bilens OBD-uttag (sitter oftast under eller bredvid ratten). Passar alla bilar som tillverkats 2004 och framåt.
Till skillnad från batterienheten mäter denna även bränsleförbrukning.

Batteri

Monteras på bilens batteri och till skillnad från OBD-enheten syns inte denna efter installation.