Bygg bästa telefonlösningen

Är det dags att uppgrafera er telefoni och skaffa en riktig bra telefonlösning för ert företag? Härligt! Är du osäker på vad ni ska välja? Du är inte ensam.

Välkommen till Tellits automatiska telefoniväljare som finurligt listar ut era behov. Detta kommer höja er kundnöjdhet, effektivisera och sänka era kostnader.

Telefonväljaren

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Kontaktuppgifter

Företagsinformation

Smarta funktioner

Summering

Telefonväljaren

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Kontaktuppgifter

Företagsinformation

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Kontaktuppgifter

Företagsinformation

Smarta funktioner

OBD

Kopplas enkelt in i bilens OBD-uttag (sitter oftast under eller bredvid ratten). Passar alla bilar som tillverkats 2004 och framåt.
Till skillnad från batterienheten mäter denna även bränsleförbrukning.

Batteri

Monteras på bilens batteri och till skillnad från OBD-enheten syns inte denna efter installation.