Inlägg

Fem fördelar med Tellit

Det finns såklart många, men här kommer fem favoritfördelar med Tellit.

Hallå där! Är det dags att välja ny leverantör för företagets kommunikation?
Låt oss göra valet enklare för dig och presentera fem fördelar med Tellit:

1. Smart kommunikation

Mixa mobilt, fast- och ip-telefoni i vår molnväxel. Kommunicera smartare med både kunder och medarbetare. Visste du att det även går att ha användare med abonnemang från en annan operatör? Jodå – så smart är vår molnväxel. ✌️

2. Personlig support och egen kontaktperson

Eftersom vi älskar kommunikation tycker vi det är viktigt att du lätt kan nå oss – oavsett vad du kan undra över. Visste du att vi svarar inom 20 sekunder när du ringer? Jodå – testa oss. ?

3. Skräddarsydd lösning

Vi anpassar vår lösning efter företaget och verksamheter – inte tvärtom. Vi sätter upp en lösning som passar och lyfter er kommunikationsstrategi. Missa inte ett enda samtal igen. ?

4. Toppbetyg på Trustpilot

Vi har 4,8 av 5 i betyg på Trustpilot och det är ett fantastiskt bra betyg på vårt löfte att bara ha nöjda kunder. För oss är nöjda kunder det viktigaste. ⭐️

5. Samla allt på en faktura

Låt all kommunikation samlas på en faktura. Det är bra för både miljön, plånboken och minskar stressen för ekonomiansvarig på företaget. ?


Vi hörs!


Hej från kollegorna på Tellit!

OBD

Kopplas enkelt in i bilens OBD-uttag (sitter oftast under eller bredvid ratten). Passar alla bilar som tillverkats 2004 och framåt.
Till skillnad från batterienheten mäter denna även bränsleförbrukning.

Batteri

Monteras på bilens batteri och till skillnad från OBD-enheten syns inte denna efter installation.