Inlägg

Mats Almgren – ny styrelseledamot till Tellit

Tellit har nyligen valt in Mats Almgren som ny styrelseledamot i bolaget. Almgren är sedan 2019 SVP Chief Commercial Officer på SJ AB och har tidigare arbetat som CMO för företagssegmentet på Telenor.

Bolagets styrelseordförande, Bajram Nuhi, är mycket nöjd över att välkomna Mats Almgren till styrelsen och ser detta som ett steg mot en starkare och mer framgångsrik organisation. Tellit är ett entreprenörsdrivet bolag som sätter kundrelationen i fokus och levererar en personlig service i världsklass. Bolaget sysselsätter cirka 30 medarbetare i Karlskrona och servar dagligen ca. 8000 kunder med premiumkommunikation. Under 2022 omsatte Tellit 54 miljoner SEK.

“Vi är glada över att välkomna Mats till vår styrelse”, säger Bajram Nuhi. “Hans breda erfarenhet inom marknadsföring och försäljning, särskilt inom telekomindustrin, kommer att vara ovärderlig när vi tar nästa steg i vårt tillväxtarbete. Sedan Martin Petersén tillträde som VD har vi genomfört en större transformation i linje med bolagets långsiktiga mål om fortsatt lönsam tillväxt.”

Mats Almgren

Mats Almgren ser fram emot att vara en del av Tellits utveckling. “Jag är entusiastisk över att anta den här utmaningen”, säger Mats Almgren. “Att få vara med och forma framtidens företagsoperatör är något som tilltalar mig. Tellit är redan en aktör på marknaden som utmärker sig när det kommer till service och kundrelationer, och jag ser fram emot att vara en del av deras fortsatta framgång.”

Tellit är övertygade om att med detta starka ledarteam kommer de att fortsätta att växa och leverera en högkvalitativ service till sina företagskunder på den svenska marknaden.

OBD

Kopplas enkelt in i bilens OBD-uttag (sitter oftast under eller bredvid ratten). Passar alla bilar som tillverkats 2004 och framåt.
Till skillnad från batterienheten mäter denna även bränsleförbrukning.

Batteri

Monteras på bilens batteri och till skillnad från OBD-enheten syns inte denna efter installation.