Tack 2018 – God jul & Gott Nytt År

Webbredaktör

När nu 2018 närmar sig sitt slut så vill jag ta tillfället i akt att tacka våra kunder, samarbetspartners och personal för ett fantastiskt år. Under året har vi ökat vår kundbas med ca. 3000 användare, elva nya kollegor och ett stort antal förbättringar i vår plattform Smart Talk.

Precis som för våra kunder i så dras även vi med utmaningar att hitta rätt kompetens, leverera en kundupplevelse i världsklass och bibehålla en sund tillväxt samtidigt som målet är att vi ska ha branschens nöjdaste kunder.

Under året har vi lagt ner mycket tid och kraft till att förbättra IT-system och kundkvalité. Det arbetet fortsätter vi på Tellit även under 2019 – vi är övertygade om att det alltid finns något att förbättra.

2019 kommer att bjuda på en rad nyheter. Tidigt under året lanserar vi tidsbestämd nummervisning som innebär att du under din arbetsdag kan visa ett nummer och övrig tid ett annat – allt i en och samma lösning.

Inspelning av samtal har varit ett stort önskemål från flera kunder, speciellt inom vissa branscher där behovet är stort. Vidare tittar vi även på hur vi med hjälp av positionering i Tellit-appen kan förenkla våra kunders vardag inom områden som körjournal, resursallokering och automatiska inställningar beroende på just din position.

Med ovan och ett 5G som närmar sig snabbt så ser vi fram emot ett händelserikt 2019. Avslutningsvis vill jag tacka dig för ditt förtroende och att just du valt Tellit som din leverantör.

 

God Jul och Gott Nytt År

Daniel Holmström
VD

 


 

Om Tellit

Med lösningen Smart Talk kan du se inkommande samtal, koppla vidare till en kollega och värna om dina kunder. Allt i en och samma app. Tellit är till för det moderna företaget. För dig som har en flexibel arbetssituation och värderar dina kundrelationer högt. Med Smart Talk är du tillgänglig på dina villkor, var du än befinner dig.
Vi har inga bindningstider på våra datapaket och inga anslutningsavgifter som tillkommer. Är du nyfiken på Tellit så kan du testa vår tjänst i 30 dagar för att se om den passar dig och ditt företag. Och vet du vad, vi följer alltid upp våra kunder och kollar att allt fungerar som det ska.
Läs mer på tellit.se
 
Kontaktpersoner
Daniel Holmström, VD 0455 616165 eller daniel.holmstrom@tellit.se
Maja Mattsson, Marknads- och Informationschef 0723 427090 eller maja.mattsson@tellit.se
 

Läs andra artiklar

Copyright © 2020 Tellit. All rights reserved.