Tellit lanserar kostnadsfri växel

Webbredaktör

Idag är en extra bra dag hos oss på Tellit.

Idag lanserar vi Tellit Free – företagstelefoni som är helt kostnadsfri. Vi är övertygade om att vår företagslösning är en bidragande faktor för framgång för ditt företag. Det tror vi så stenhårt på att vi är villiga att bevisa det med en kostnadsfri variant. Tellit Free.

Med Tellit Free får du ett eget fast nummer till ditt företag – flytta med ditt befintliga eller få ett nytt. Du får lägga till 4 användare som kan svara på det och du kan välja när du vill visa numret ut när du ringer. Oavsett vilket mobilabonnemang du har eller vilken operatör du ringer med.

Ge dina nya och befintliga kunder ett riktigt professionellt intryck när de ringer ditt företag.

 

Vilket företag passar Tellit Free?
Det handlar inte om vilken typ av företag du jobbar med utan hur lätt du vill få nya kunder och behålla en bra relation med dina befintliga. Oavsett om du kommunicerar flitigt på en pr-byrå eller brinner för byggbranschen är Tellit Free grejen för dig.

Vi tror att den passar allra bäst om ni är 1 – 6 anställda på företaget.

 

Vad är haken?
Med alla olika erbjudanden som vi möts av dagligen är det inte alls konstigt att bli lite misstänksam när något inte kostar något. Men Tellit Free är både kostnadsfri och hakfri.

Givetvis ser vi ju såklart detta som ett sätt att få fler företag att prova våra tjänster. Vi hoppas att du ska gilla tjänsten lika mycket som vi gör och att du på sikt vill uppgradera din tjänst.

 

Är den verkligen kostnadsfri?
Javisst, helt kostnadsfri.

 

Vill du veta ännu mer om Tellit Free? Kul!

Läs mer och beställ här eller chatta med oss.

Hej från kollegorna på Tellit!

Läs andra artiklar

Copyright © 2021 Tellit. All rights reserved.