God jul och ett riktigt gott nytt år!

Webbredaktör

Till alla som varit med på Tellits fantastiska resa 2019 vill jag rikta ett riktigt stort TACK. Våra fantastiska kunder, medarbetare och samarbetspartners – ni har alla varit helt outstanding. Jag kan inte nog poängtera hur viktiga ni alla är för Tellits framgångssaga.

 

 

Tack igen! ♥

 

 

Jag tänker även passa på välja årets topp 5:

 

 

1. Vi har fortsatt vårt arbete med de nöjdaste kunderna och landar på 4,7 av 5 i betyg på Trustpilot. Jättekul!

 

2. Vi nådde vårt årsmål på antalet nya användare redan i Oktober

 

3. Vi välkomnade 13 nya medarbetare

 

4. Vi har släppt flera viktiga uppdateringar till Tellit App

 

5. Vi har tagit ett rejält kliv från att vara en mobil operatör till att vara ett modernt IT-bolag.

 

 

Jag hoppas att ni alla får en riktigt god jul och ett fantastiskt gott nytt år. Jag lovar er att 2020 blir ännu bättre än 2019. Vi har många spännande nyheter på gång och jag ser fram emot att få dela med mig

 

 

Tack från Daniel Holmström!
VD och stolt medarbetare på Tellit

Läs andra artiklar

Copyright © 2021 Tellit. All rights reserved.