Tellit stärker sin lokala närvaro i Blekinge

Webbredaktör

IT-bolaget Tellit med huvudkontor i Karlskrona som arbetar med kommunikation inom företagssegmentet små och medelstora företag stärker sin lokala närvaro i Blekinge.

Sedan jag tillträdde som VD i januari 2018 har vi flyttat flera centrala funktioner inom kundservice, administration och ekonomi från Stockholm till Karlskrona. Hittills har vi anställt ett 20 tal nya kollegor, säger Daniel Holmström, VD på Tellit.

I början av oktober anställdes Thomas Palander som Key Account Manager och ansvarig för vår lokala marknad i Blekinge. Thomas har en lång erfarenhet inom IT & Telekom. Han har under de senaste 17 åren arbetat med digitaliseringen inom segmentet små och medelstora företag.

Jag är glad över att jag hamnade i ett nytänkande bolag där produktutvecklingen ligger nära kunden och där jag som kundansvarig får bra stöd från våra supportfunktioner säger Thomas Palander, KAM på Tellit.

Vi har haft en intensiv resa. Vi fortsätter att växa och under hösten kommer vi att anställa en administrativ chef samt att flytta hela marknadsavdelningen till Karlskrona avslutar Daniel Holmström.


 

Om Tellit
Med lösningen Smart Talk kan du se inkommande samtal, koppla vidare till en kollega och värna om dina kunder. Allt i en och samma app. Tellit är till för det moderna företaget. För dig som har en flexibel arbetssituation och värderar dina kundrelationer högt. Med Smart Talk är du tillgänglig på dina villkor, var du än befinner dig..
Vi har inga bindningstider på våra datapaket och inga anslutningsavgifter som tillkommer. Är du nyfiken på Tellit så kan du testa vår tjänst i 30 dagar för att se om den passar dig och ditt företag. Och vet du vad, vi följer alltid upp våra kunder och kollar att allt fungerar som det ska!
Läs mer på tellit.se
 
Kontaktpersoner
Daniel Holmström, VD 0455 616165 eller daniel.holmstrom@tellit.se
Thomas Palander, KAM 0709 29 93 50 eller thomas.palander@tellit.se
 

Läs andra artiklar

Copyright © 2020 Tellit. All rights reserved.