1, 2, 3 – nytt i appen

Webbredaktör

Nu släpper vi uppdateringar för appen. På Tellit kommer vi alltid förbättra våra tjänster efter dina behov som kund. De nyheter vi nu släpper är efter feedback och önskemål från just våra kunder. Vi uppskattar alltid att få in feedback på våra tjänster och vi är alltid tacksamma för alla förbättringsförslag vi får in.

Nyheterna i appen är att du får välja din egen genväg, du kan sätta valfri tid för ett snabbmöte och du kan styra vad som syns på startsidan. Allt du behöver göra är att uppdatera appen i App Store eller på Google Play.

Nyhet 1 – Snabbknapp får egentid

Nu får 30 min-knappen ett nytt val. Du kan fortfarande snabbt trycka på den och sätta dig i möte 30 minuter. Men om du håller knappen inne får du själv bestämma en tid. 10 minuter? 28? Eller exakt 42?

Steg för steg beskrivning hur du ställer in ett snabbmöte med valfri tid i Tellit app

Nyhet 2 – Välj din egen väg

…genväg det vill säga. Snabbknapp 60 min finns fortfarande kvar men om du håller in även den får du välja om du vill ha en annan genväg. Testa!

Steg för steg beskrivning hur du ställer in en ny genväg i Tellit app

Nyhet 3 – Startsidan på dina villkor

Nu kan du byta ut dina grupper och lägga till en annan vy. Varför inte dina favoritkollegor? Du bestämmer såklart själv.

Steg för steg beskrivning hur du ställer in en ny lista på vad som ska visas på startsidan i Tellit app

 

Saknar du appen?

Den saknar dig. Du kan alltid ladda ner den här

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du undrar över något.

Hej från kollegorna på Tellit!

Läs andra artiklar

Copyright © 2021 Tellit. All rights reserved.